Pohybový senzor – šikovné zariadenie, ktoré s vami udrží krok! 

 

Pri použití MS600 s pravidlami OneTouch, dokáže pohybový senzor spolupracovať s ďalšími zariadeniami SALUS Smart Home (napríklad SR600, SPE600, RS600). V kombinácii s inteligentnou zásuvkou (SPE600) alebo s inteligentným relé (SR600) môže MS600 zapnúť alebo vypnúť osvetlenie v prípade, že detekuje pohyb.

Zdá sa vám, že ide o bežnú funkciu tohto typu zariadenia? Nie je to celkom tak. Použitím MS600 pri vytváraní scenárov prevádzky, v rámci automatizácie vášho domova, získate možnosť lepšej personalizácie. Aj úplne jednoduché scenáre výrazne zlepšia vaše pohodlie. Ak napríklad vynášate z kuchyne občerstvenie a máte plné ruky, nemusíte vymýšľať ako vypnúť osvetlenie. Keď v kuchyni nebude žiaden pohyb, senzor zhasne svetlo za vás.

Pri zostavovaní pravidiel OneTouch dokonale prispôsobených vášmu životnému štýlu, vás nemôže nič obmedziť.

S použitím snímača pohybu MS600 zvýšite komfort, bezpečnosť aj kontrolu nad svojím domovom.

Príklady pravidiel OneTouch:

1. Keď niekto vkročí do miestnosti (napr. kuchyňa, chodba), rozsvietia sa svetlá. Keď miestnosť opustí, svetlá zhasnú.

2. Ak senzor detekuje pohyb (napr. v garáži), rozsvieti svetlo a vy zároveň dostanete SMS upozornenie.

3. Po detekcii pohybu môže senzor MS600, pracujúci v systéme SALUS Smart Home, spustiť cirkulačné čerpadlo TÚV, čím vám umožní používať teplú vodu.

4. Pre zapnutie osvetlenia, pre otvorenie / zatvorenie žalúzií, pre nastavenie požadovanej teploty vám bude stačiť iba vstúpiť do bytu.